Sortejats els quadres del Barcelona Open Banc Sabadell 2021 - 68è Trofeu Conde de Godó

17/04/2021

Aquest dissabte 17 d’abril al migdia s'ha realitzat el sorteig dels quadres, individual i de dobles, del Barcelona Open Banc Sabadell – 68è Trofeu Conde de Godó, amb Carlos Alcaraz repartint sort als tennistes del RCT Barcelona-1899, inclòs ell.

Set dels jugadors del Club parteixen com a caps de sèrie, amb Rafa Nadal al capdavant. L'onze vegades campió del torneig tindrà un camí sembrat de ‘mines’: debutarà davant el vencedor del duel entre el francès Adrian Mannarino i un jugador sortit de la fase prèvia, per a enfrontar-se en vuitens bé al japonès Kei Nishikori (bicampió del Godó), bé al xilè Cristian Garín, un altre jugador del Club. En quarts el seu oponent seria, sobre el paper, el belga David Goffin o el rus Karen Khachanov, tennista del RCT Barcelona-1899, mentre que en semifinals se les veuria amb l'argentí Diego Schwartzman, sempre que es compleixin els pronòstics amb els favorits.

Com Nadal (1), Garín (13) i Khachanov (12), també estaran exempts de jugar la primera ronda el rus Andrey Rublev (3), Roberto Bautista (5), Pablo Carreño (6) i l'italià Fabio Fognini (9).

Els qui si hauran de jugar des de la primera ronda són Carlos Alcaraz, que jugarà per primera vegada el Godó i tindrà un duel durísim davant el nord-americà Frances Tiafoe; Albert Ramos, que disputarà la ronda inicial enfront d'un jugador sortit de la fase prèvia; Feliciano López, que celebra tota una fita amb la seva vintena participació consecutiva al Godó i ho farà davant l'italià Lorenzo Musetti, un dels wildcards d'aquesta edició; Alex Davidovich, que debutarà davant el kazakh Alexander Bublik i Jaume Munar, que s'enfrontarà al brasiler Thiago Monteiro, amb l'ambició de trobar-se en els vuitens de final amb el segon cap de sèrie, el grec Stefano Tsitsipas.

Pel que respecta a la competició de dobles, àmplia representació també del RCT Barcelona-1899: Carlos Alcaraz-Pablo Carreño i Feliciano López-Marc López conformen les dues parelles cent per cent del Club però també estaran competint Cristian Garín, al costat de l'argentí Guido Pella, i Marcel Granollers, amb el seu company habitual, el també argentí Horacio Zeballos, caps de sèrie número 2 del torneig.

Podeu veure els quadres complets en aquests enllaços:

INDIVIDUAL: https://www.barcelonaopenbancsabadell.com/wp-content/uploads/2021/04/MDS20210417001.pdf

DOBLES: https://www.barcelonaopenbancsabadell.com/wp-content/uploads/2021/04/MDD20210417001.pdf