Segona Conferència on-line del Cicle RCTB-1899 Live by MAPFRE: "Reinvenció Professional"

25/06/2020

Franc Carreras ens parlarà, el 9 de juliol, del seu projecte “Mamis Digitals”

El dijous 9 de juliol, a les 16.30h, se celebrarà la segona conferència on-line de l'cicle RCTB-1899 Live by MAPFRE, una iniciativa que té com a objectiu apropar temes d'actualitat als socis d'una manera dinàmica i interactiu.

Després de la bona acollida que va tenir la xerrada de José María Gay de Liébana, aquest cop el ponent que ens acompanyarà és Franc Carreras, un dels millors experts en transformació digital a Espanya, que ens parlarà del seu projecte "Mamis Digitals".

Franc Carreras és Llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses a la Facultat d'Economia de la Universitat Ramon Llull (IQS) i MBA a la Columbia Business School de Nova York. Ha estat escollit pel diari Expansión com un dels 50 principals experts en transformació digital d'Espanya, imparteix classes de màrqueting digital a ESADE, és cofundador de Mamis Digitales i és mentor en el programa Launchpad de Google. Gràcies als seus més de 150.000 seguidors en xarxes és considerat un dels experts més influents de país i les seves opinions apareixen sovint en els principals mitjans econòmics.

 

Projecte Mamis Digitales: "Descobreix la història de mares que s'han convertit en community managers, professionals convertits en experts en tancament de vendes o directius retirats emprenent per primera vegada. Es tracta d'un nou concepte de treball per a totes aquelles dones que volen gaudir dels primers anys de vida dels seus fills. I no volen deixar de treballar. Només volen aconseguir una feina que els permeti guanyar diners sense limitacions d'horaris o acudir a una oficina. Sentir-se útil i seguir en actiu laboralment, aprendre una nova professió i no haver de renunciar a ser dona, mare i treballadora. Ja que cada dia ens importa més la qualitat de vida i viure amb consciència cada etapa.

I totes sabeu que una de les etapes més important en la vida d'una dona és tenir als seus fills i ser una bona mare. Ja no voleu ser mares absents o mares cansades i estressades, ja podeu ser mares lliures i feliços.

El món digital ha obert aquesta porta perquè es puguin complementar les dues àrees, sense haver de decidir prescindir de tenir bona qualitat de vida i ingressos importants amb la maternitat."

 

Per participar, tan sols heu de registrar-vos, a partir d'avui i fins dimecres que ve, 8 de juliol, en en aquest enllaç. I rebreu un correu electrònic de confirmació d'assistència, amb el link a la conferència.

Per a qualsevol dubte podeu adreçar-vos a Neus Avila, al correu: navila@rctb1899.es

Esperem que aquesta nova conferència sigui del vostre interès i que puguem aprendre molt d'aquests ponents d'altíssim nivell.