‘Play for the Planet’, el compromís verd del Barcelona Open Banc Sabadell-69è Trofeu Conde de Godó

23/04/2022

Un dels actes clau del Barcelona Open Banc Sabadell-69è Conde de Godó va tenir a la sostenibilitat com a protagonista. Dues hores de conferència on es va abordar la relació entre el món de l’esport i el seu entorn, així com aconseguir maximitzar el seu impacte a nivell mediambiental, econòmic i social.

L’esdeveniment va comptar amb les aportacions de personalitats i experts en la matèria com Jose Maria Baldasano, Catedràtic emèrit d’Enginyeria Ambiental; Irma Ventayol, Directora de l’Oficina de canvi climàtic i sostenibilitat de l’Ajuntament de Barcelona; Ignasi Cubiñà, President i Cofundador d’Eco Intelligent Growth; Jordi Portabella, Director de sostenibilitat del FC Barcelona; Joan Ramon Riera, Regidor del Districte de Les Corts i d’infància, Joventut i persones grans de l’Aj. De Barcelona; Marià Torrecilla, Product Manager CUPRA; Carles Vallès,  coordinador d’esdeveniment esportius de l’Aj. De Barcelona; Juan Luis Pozo, Director de Sostenibilidad del Grupo Global Omnium; Mark Epps, Gerent sènior de comunicació d’ATP i Alejandro de Frías, Sustainability Manager de Danone i ha comptat amb la presència de Jordi Cambra, director del RCTB, i de Xavier Pujol, CEO del Barcelona Open Banc Sabadell.

“Deixar el planeta millor del que ens hem trobat” ha estat un dels mantres comuns entre la majoria de les intervencions.