Pilotes especials per a un torneig especial

18/04/2024

Jugadors en forma, un cel respectuós amb la cita, les pistes cuidades amb cura… I les boles? Doncs també. Les 12.000 pilotes que Dunlop ha posat a disposició del Barcelona Open Banc Sabadell-71è Trofeu Conde de Godó van començar a preparar-se fa mesos perquè, quan tot estigués preparat, tots els pots sense obrir estiguessin al seu lloc. Va ser part del que ha explicat Richard Jackson, General Manager d´una marca que forma part de la família del Reial Club de Tennis Barcelona-1899 des de fa 25 anys.

A l'espai diari del Fan Corner del torneig denominat “Pelotejant amb…”, Jackson ha participat com un dels artífexs que totes aquestes pilotes grogues estiguin llestes perquè les colpegin alguns dels millors jugadors del planeta. Jackson es coneix tots els secrets de com fa Dunlop per fabricar uns deu milions de dotzenes de boles cada any, encara que no ha pogut revelar la recepta màgica que utilitzen en una marca que a més aquest any ha tingut el detall de posar també a cada bola que s'usa al torneig el nom propi de la competició. Boles especials… per a un torneig especial.

Al final de la trobada el General Manager de Dunlop ha tingut ocasió de, com a “recompensa”, regalar algunes de les esmentades boles entre els aficionats que s'han atrevit a llançar-li alguna pregunta. I ha avançat que, quan acabi el torneig, tota la família Dunlop es posarà mans a l'obra perquè totes les boles de la competició del 2025 arribin a les mans dels aplegapilotes i els tennistes en les millors condicions. I és que, ha explicat Jackson, és un treball minuciós que es duu a terme amb tota la professionalitat que requereixen i es mereixen un torneig com el Barcelona Open Banc Sabadell-71è Trofeu Conde de Godó i un club com l’RCTB-1899. Paraula d’expert.