Occident reforça la seva aposta per l'esport amb el patrocini del Reial Club de Tennis Barcelona-1899

19/04/2024

Occident i el Reial Club de Tennis Barcelona-1899 (RCTB-1899) han signat un acord de col·laboració en virtut del qual l'asseguradora serà patrocinadora del club durant els propers tres anys (2024-2026). La companyia redobla així el compromís amb la promoció i l'impuls de l'esport en general, i del tennis en particular, amb aquest nou patrocini d'una de les institucions esportives més prestigioses del país l'any del 125è aniversari.

Des de fa anys, l'esport és un dels pilars de l'estratègia de patrocinis de l'entitat asseguradora. En aquest sentit, l'any passat Occident va patrocinar per primer cop el Trofeu Conde de Godó de tennis, organitzat pel RCTB-1899. Així mateix, Fundació Occident organitza la vuitena edició de la Xpress Tennis Cup, un campionat de tennis infantil el propòsit del qual és impulsar la pràctica del tennis en nens, prioritzant els valors i la diversió per sobre de la competició.

"A Occident estem fermament compromesos amb l´impuls del tennis, un esport que gira al voltant de valors que per a nosaltres són fonamentals, com són l´esforç i la superació", ha explicat el director general d´Occident, Juan Closa. “Per nosaltres és un honor fer un pas més en aquest compromís amb el patrocini del Reial Club de Tennis Barcelona, ​​una de les entitats esportives de més renom al nostre país i fortament lligat a la ciutat de Barcelona”, ha conclòs.