Nicolau Canas i Maria Parés, campions del Barcelona Open Banc Sabadell Sub-14 de Girona

11/02/2023

Marina Bassols i Max Alcalà han estat els protagonistes del Family Day celebrat a les pistes del CT Girona

Nicolau Canas i Maria Parés han estat els campions de la tercera parada del circuit Barcelona Open Banc Sabadell Sub-14, que s’ha celebrat durant quatre caps de setmana a les pistes del Club Tennis Girona. Amb aquest títol, els dos guanyadors s’han endut el bitllet directe per participar al quadre final que es disputarà a les pistes del Reial Club de Tennis Barcelona-1899 del 15 al 23 d’abril, coincidint amb l’ATP 500. La jornada festiva de la província de Girona ha comptat també amb la presència de dos dels tennistes més prometedors de Catalunya, Marina Bassols i Max Alcalà.

La campiona del quadre femení del BOBS Sub-14 de Girona ha estat Maria Parés després de superar a la final a Alèxia Paula per 6-4, 6-1. El campió de la final masculina ha estat Nicolau Canas, que ha guanyat a Nazar Kukuruza per 6-3, 6-1.

Paral·lelament a les finals, s’ha celebrat la gran festa del tennis català de base amb el Godó Family Day, que ha comptat amb la participació dels jugadors catalans Marina Bassols i Max Alcalà. Més de 250 nens, nenes i adults de la província de Girona han pogut gaudir d’una jornada molt especial compartint pista amb dos jugadors en actiu del circuit WTA i ATP i han aprés amb els seus consells. Durant tot el matí s’han fet activitats familiars amb el Goody, la mascota del torneig, i s’han sortejat entrades per veure en directe els millors jugadors del món al Barcelona Open Banc Sabadell.

Els guanyadors de Girona s’uneixen a Àlex Ramis i Carla Vázquez, primers jugadors que ja estaven classificats després de guanyar la prova sub-14 del Rafa Nadal Tour, disputat a les pistes de l’RCTB-1899 durant la primera setmana de gener. I també s’uneixen a Indira Delgado i Vlad Secara, campions del BOBS Sub-14 de Reus i a Nicolau Canas i Tomiris Nurzhan, campions de Sabadell. Com que Nicolau Canas repeteix victòria a Girona, Oriol Álvarez (el finalista amb el millor rànquing) també es classifica automàticament per jugar el quadre final.

D’aquesta manera, ja tenim els quatre primers classificats del quadre masculí i les quatre primeres del femení per jugar el torneig final de Barcelona, que reunirà les vuit millors raquetes sub-14. De les quatre places que queden per adjudicar, una sortirà de l’altre torneig sub-14 pendent de finalitzar aquest diumenge a Lleida (12 de febrer) al Club Tennis Lleida.

Amb la creació d’aquest circuit sub-14, el Barcelona Open Banc Sabadell - Trofeu Conde de Godó reforça la seva aposta pels joves valors del tennis català. Aquesta competició, que es va estrenar l’any passat, està pensada per a tots els nens i nenes de 14 anys o menys i consisteix en quatre campionats amb seu a cada una de les províncies de Catalunya. Els campions d'aquest circuit disputaran la fase final del Barcelona Open Banc Sabadell Sub-14, que se celebrarà durant la setmana del torneig ATP 500 (del 15 al 23 d'abril de 2023).

 

Classificats pel Barcelona Open Banc Sabadell Sub-14 de l’RCTB-1899:
 
Quadre masculí
1) Àlex Ramis
2) Vlad Secara
3) Nicolau Canas
4) Oriol Àlvarez
5) Campió de Lleida (CT Urgell)
6) Wild Card
7) Wild Card
8) Wild Card
 
Quadre femení:
1) Carla Vázquez
2) Indira Delgado
3) Tomiris Nurzhan
4) Maria Parés
5) Campiona de Lleida (CT Urgell)
6) Wild Card
7) Wild Card
8) Wild Card