Maria Palacios i Victor Palomar, campions del Barcelona Open Banc Sabadell Sub-14 de Lleida

13/02/2022

Tommy Robredo, campió del Godó l’any 2004, ha participat al CT Lleida en la gran festa del tennis català de base

Maria Palacios i Victor Palomar han estat els campions de la quarta parada del circuit Barcelona Open Banc Sabadell Sub-14, que s’ha celebrat durant quatre caps de setmana a les pistes del Club Tennis Lleida. Amb aquests títols, els guanyadors s’han endut el bitllet directe per participar al quadre final que es disputarà a les pistes del Reial Club de Tennis Barcelona-1899 del 16 al 24 d’abril, coincidint amb l’ATP 500. La jornada festiva de Lleida ha comptat també amb la presència de Tommy Robredo, tennista que va arribar a ser número 5 del rànquing ATP (2006) i que ha estat campió del Barcelona Open Banc Sabadell de l’any 2004, entre d’altres.

La final masculina del BOBS Sub-14 de Lleida ha estat molt igualada i la victòria ha estat pel local Victor Palomar, que s’ha imposat a Yago Castellanos per 3-6, 7-5, 10-7 i s’ha guanyat el bitllet directe per disputar el quadre final a les pistes del seu club, l’RCTB-1899. La campiona del quadre femení ha estat Maria Palacios, que ha superat a Maria Pardo per 6-2, 6-3.

Paral·lelament a les finals, s’ha celebrat la gran festa del tennis català de base amb el Godó Family Day, que ha comptat amb la participació de Tommy Robredo. El jugador de l’RCTB-1899 ha compartit les seves habilitats amb la raqueta amb més de 250 nens i nenes de la província de Lleida. Durant tot el matí s’han fet activitats familiars amb el Goody, la mascota del torneig, i s’han sortejat entrades i regals exclusius del Barcelona Open Banc Sabadell.

Amb els campions de Lleida ja tenim els cinc primers classificats procedents dels quatre tornejos BOBS Sub-14 de Tarragona, Barcelona, Girona i Lleida, i del Rafa Nadal Tour de l’RCTB-1899. El torneig final de Barcelona reunirà les vuit millors raquetes sub-14 i les tres places que queden per adjudicar seran per invitació de l’organització.

Amb la creació d’aquest circuit sub-14, el Barcelona Open Banc Sabadell - Trofeu Conde de Godó reforça la seva aposta pels joves valors del tennis català. Aquesta nova competició està pensada per a tots els nens i nenes de 14 anys o menys i consisteix en quatre campionats amb seu a cada una de les províncies de Catalunya. Els campions d'aquest circuit disputaran la fase final del Barcelona Open Banc Sabadell Sub-14, que se celebrarà durant la setmana del torneig ATP 500 (del 16 al 24 d'abril de 2022).

 

Classificats per Barcelona Open Banc Sabadell Sub-14 de l’RCTB-1899:

 

Quadre masculí

1) Manuel Páez

2) Adrià Velázquez

3) Àlex Escofet

4) Jochi Cuevas

5) Victor Palomar

6) Wild Card

7) Wild Card

8) Wild Card

 

Quadre femení:

1) Charo Esquiva

2) Indira Delgado

3) Vanesa Vaselinova

4) Marina Quesada

5) Maria Palacios

6) Wild Card

7) Wild Card

8) Wild Card