L’RCTB-1899 participa a la Trobada de l’Espai d’Inclusió de Les Corts

30/01/2020

Els principals agents que formen part d’aquest projecte han fet balanç del darrer any

L’RCTB-1899 ha participat a la trobada anual de l’Espai d’Inclusió del districte de Les Corts. Un acte que ha aplegat a empreses, entitats i associacions de diferents àmbits, universitats i les entitats de persones amb discapacitat del districte.

Enguany, el leitmotiv de la jornada ha estat ‘Horitzó de futurs’, que ha servit per fer balanç d’alguns dels projectes desenvolupats al llarg de l’any 2019 i reconèixer la tasca d’alguns dels agents per les accions realitzades i per la sensibilitat de la seva organització envers la inclusió.

El Districte de Les Corts i l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat aposten per seguir fent de Les Corts un districte referent en la inclusió de les persones amb discapacitat, i perquè aquest sigui un eix estratègic i transversal en tota la seva acció. En aquest sentit, l’any 2020 ha de permetre consolidar alguns d’aquests projectes i posar-ne en marxa d’altres relacionats amb àmbits tant importants com l’habitatge, la inserció laboral i l’emprenedoria social.