El Restaurant de l’RCTB-1899 presenta nous plats a la seva carta
El Restaurant de l’RCTB-1899 treballa constantment per oferir als socis la millor oferta gastronòmica. Per fer-ho, elaboren els plats a partir dels suggeriments que van rebent. La propera setmana, s’estrenaran dos plats nous a la carta del restaurant que de ben segur seran molt sol·licitats: Fideus de calamars amb bolets i Carpaccio de pop amb puré de patates al morter.
Fideus de calamars amb bolets
Aquest plat està elaborat a base de calamars procedents del Mediterrani tallats en forma de fideus i acompanyats de bolets. Es recomana demanar-lo com a segon i acompanyar-lo d’una copa de vi rosat o cervesa.
Carpaccio de pop amb puré de patates al morter
Com a suggeriment per a un bon entrant, el xef recomana aquest plat elaborat a base de pop de les ries gallegues tallat en fines làmines a l’estil carpaccio i acompanyat de puré de patates al morter. Un plat que es pot acompanyar d’un bon vi rosat o blanc per conjugar els sabors.