La President's Cup es queda a casa

La President's Cup es queda a casa
14/04/2024

La primera edició de la President's Cup, torneig Pro-Am amb finalitats solidàries que ha reunit vuit parelles de dobles mixtes en el marc del Barcelona Open Banc Sabadell-71è Trofeu Conde de Godó, s'ha quedat a casa.

El Reial Club de Tennis Barcelona-1899, organitzador d'aquest esdeveniment de nova creació, en el qual es formen parelles de dobles amb la guanyadora del Campionat Social i un jugador o exjugador professional, es va emportar la victòria, de la mà de Cristina Fontelles i Max Alcalá, en imposar-se a la final al duet integrat per Martina Vázquez i el francès Sebastien Grosjean, representants del RC de Polo, per 10/8.

La competició, que es va disputar a súper tiebreaks, va comptar amb la participació de David Ferrer, director esportiu del Barcelona Open Banc Sabadell-71è Trofeu Conde de Godó, y els jugadors del club amfitrió Pablo Carreño, Pol Martín Tiffon, Tommy Robredo, Jaume Munar, David Jordà. Bea Par (CT Barcino), Maria Nadal (CT La Salut), Judit Pla (CE Laietà), Anna Noguero (CN Lleida), Marien Borras (CT Girona) i Carla Muro (Reus Monterols) van completar la llista de participants.

Els 5.000 euros del campió es destinaran a la Fundació Tennis Barcelona, entitat sense ànim de lucre escollida per la parella guanyadora, mentre que els 2.000 euros dels finalistes aniran a parar a la Fundació Salut Mental Catalunya.

El proper any, la President's Cup enfrontarà parelles masculines, alternança que s'anirà mantenint a les successives edicions.