La Pool finalitza la temporada 2020/21 amb un centenar de participants

12/07/2021

És una de les competicions amb més participació entre els socis i sòcies de l’RCTB-1899

La novena temporada de La Pool (campanya 2020/21) va finalitzar amb el Play Off final del torneig, on van participar el sis primers classificats del Grup All Star i els dos millors classificats de cada un dels cinc grups inferiors. En total, aquesta competició va aplegar a prop d’un centenar de socis i sòcies que van participar entre els mesos d’octubre del 2020 i maig del 2021. Enguany s’ha de fer especial menció a la bona predisposició de tots els jugadors per participar tot i les dificultats provocades per la pandèmia de la Covid-19.

Després de finalitzar el Play Off es va celebrar al Saló del Club l’entrega de premis als campions i finalistes. Els guanyadors de cada grup van ser:

All Star: Santi Tintoré

Top Golden: Robert Cambra

Golden: Toni Morales

Top Silver: Carlos Conti

Silver: Jordi Montes

Metal: Rafael Bofill

Més enllà de la seva vessant competitiva, La Pool fomenta un ambient de germanor entre els socis. Els participants es van unir per dinar plegats i en finalitzar la jornada van gaudir d’un concert de jazz liderat per soci Santi Cabrera. A més a més es van donar premis al “Fair Play” i es van sortejar obsequis.

 

El 10è aniversari de La Pool

La pròxima temporada, La Pool celebrarà la seva desena edició i ho farà amb l’objectiu de sobrepassar la barrera dels 100 participants. La primera edició la van començar dotze socis i el creixement durant aquests anys ha estat molt gran. El president de La Pool és Víctor Bosch i els membres del comitè són: Marco Ferrero, Jaume Arrese, Eduard Costa, Omid Manbachi, Marta Pitarch, Jorge de Amilíbia, Luca di Prima i Nacho Soler-Cabot.

La Pool