La pluja trunca les semifinals i per primera vegada es jugaran el mateix dia de la final del Barcelona Open Banc Sabadell-Trofeu Conde de Godó

23/04/2022

Es va intentar. Però va ser impossible. Un Sant Jordi passat per aigua va truncar la jornada del Barcelona Open Banc Sabadell-69è Trofeu Conde de Godó que, per primera vegada, veurà com es disputen les semifinals i la final amb tot just unes hores de diferència.

No va ser fins passades les set de la tarda que es van poder iniciar els partits. Però la pluja gairebé no va donar treva i un nou xàfec, tot just 21 minuts després, va portar a la cancel·lació de tots els partits.

Xavier Pujol, CEO del Barcelona Open Banc Sabadell-69è Trofeu Conde de Godó, va destacar que “s'ha fet un esforç sobrehumà per poder jugar. I vull destacar i agrair l'esforç dels pisters que des de la una de la tarda han hagut de condicionar les pistes per poder jugar fins a 5 vegades. Però la pluja és una cosa que està fora del nostre control”. “Una llàstima el què està passant”, lamentava el director del torneig, David Ferrer.

Pujol també va explicar que es va prendre la decisió de cancel·lar la jornada “en primer lloc, per la seguretat dels jugadors i en segon, perquè no ens semblava just mantenir el públic amb la incertesa de si es jugava o no”.

“Les condicions de joc no eren les més adequades i els jugadors volien descansar per fer front a les semifinals i la final. Hem intentat jugar però… No és el millor escenari, però és l'únic que hi ha, el temps no es pot controlar”, va apuntar Ferrer.

 

Devolució de l'import de les entrades

Per segona vegada en aquesta edició, l'organització del torneig va decidir retornar l'import de les entrades. “El cost econòmic és el menys important, cert que ens genera una situació complicada, però continuarem invertint perquè el torneig segueixi sent el millor 500 del món”, va tancar Xavier Pujol.

 

ORDRE DE JOC DEL DIUMENGE 24 D'ABRIL

Totes les pistes, a partir de les 11.00 hores

Pista Rafa Nadal

Carlos Alcaraz (ESP/5) – Alex De Minaur (AUS/10) amb 2-2 al marcador

Pista Jan Kodes

Diego Schwartzman (ARG/6) – Pablo Carreño (ESP/8) amb 2-2 al marcador

Pista 2

Kevin Krawietz/Andreas Mies (ALE) – Santiago González/Andrés Molteni (MEX/ARG)

Pista 3

Wesley Koolhof/Neal Skupski (HOL/GBR) – Marcelo Arevalo/Jean-Julien Rojer (ESA/HOL)

 

Pista Jan Kodes (no abans de les 14.30 hores)

Final de dobles

 

Pista Rafa Nadal (no abans de les 16.00 hores)

Final individual