Inscriu-te: Passeig en bici pel Barri Gòtic

01/03/2021

La sortida es farà el 14 de març a les 9.00h

Dia i hora: Aquest passeig en bicicleta se celebrarà el proper diumenge, 14 de març, a partir de les 9 hores del matí.

Lloc: La sortida serà pel Barri Gòtic de Barcelona. El punt de trobada erà l’esplanada que hi ha a l’entrada de l’Hotel Sofia a la Diagonal.

Itinerari: Hotel Sofia – Avinguda Diagonal – Enrique Granados – Passeig de Gràcia – Plaça Catalunya – Portal de l’Àngel – Plaça de la Catedral – Plaça Felip Neri – Casa de Alquimista – Baixada de Santa Eulàlia – Plaça del Pi – Carrer Petrixol – Catedral – Carrer Argenteria – Església de Santa Maria del Mar – Moncada – Pastisseria Brunells – Passeig del Born – Estació de França – Passeig de Colom – Paral·lel – Plaça Espanya – Carrer de Sants – Rambla Brasil – Avinguda Diagonal – Hotel Sofia.

Dificultat: Baixa. El recorregut és força pla. Esmorzar: Al mig de l’itinerari es farà una aturada per esmorzar a la Pastisseria Brunells, la més antiga de Barcelona i premi al millor croissant del país. L’esmorzar té un preu de 5€/persona.

Nº de places: Activitat per a 10 socis/es repartits en dos grups de cinc persones i el monitor/a. Donat el reduït nombre de socis i sòcies que hi poden participar per les restriccions sanitàries, en el cas de superar les 10 inscripcions, es tornaria a organitzar la mateixa sortida el diumenge, 21 de març, amb els socis/es que quedin en la llista d’espera.

Inscripcions: S’assignarà plaça per estricte ordre de sol·licitud. Les inscripcions s’han de fer enviant un correu a eventos@rctb1899.es, indicant en nom i cognoms del soci/a.

 

mapa

 

desnivell