Gran ambient a la jornada de Nadal Familiar

22/12/2021

Com ja va passar l'any anterior, hem hagut de celebrar les activitats seguint les mesures de seguretat i d'higiene per combatre la Covid-19

GALERIA D'IMATGES

L’RCTB-1899 ha tornat a vibrar amb una de les jornades més especials de l’any com és el Nadal Familiar i ho ha fet seguint totes les mesures de precaució per la pandèmia. Durant tot el dia, els socis han pogut gaudir d’activitats de tot tipus tant dins com fora de les pistes. A primera hora del matí, les pistes de tennis s’han omplert d’activitat amb el mini tennis organitzat per l'Escola de Tennis i els diversos clínics tant pels joves com pels adults.

En aquestes activitats hem comptat amb la presència de jugadors professionals del Club que han volgut compartir amb els socis una estona de tennis: Marcel Granollers, Tommy Robredo, Gerard Granollers, Oriol Roca, Max Alcalà, Iñaki Cabrera o la medallista olímpica a Tokio 2020, Laura Pigossi. Tampoc han faltat les activitats organitzades pel Wellness Center com el Bodypump o el Cycling. Durant el matí també hem comptat amb la presència d'un patge reial per recollir les cartes destinades als Reis de l'Orient i les pistes de pàdel també s'han omplert d'activitats organitzades pels monitors de l'escola.

Abans d’acabar la jornada matinal s’ha celebrat el tradicional sorteig de regals cedits pels patrocinadors i col·laboradors del Club: B The Travel Brand, Wilson, Lenovo, Dunlop, ISDIN, La Roca Village, Gramona, Torres, Technogym, VistaOptica, Infinite Athletic o també serveis del club com el Restaurant de l'RCTB-1899. 

A la tarda ha estat el torn del torneig Grand Slam de Dobles amb la participació de més de cinquanta parelles. 

Video

 

A continuació, la zona del Chill-Out s’ha omplert de gom a gom per gaudir del clàssic Concert de Nadal, però aquesta vegada i per motius de precaució per la covid-19 només s'ha fet amb l’actuació de tres concertistes del Conservatori del Liceu. Coincidint amb el concert, els adults han pogut brindar amb una copa de cava gentilesa del nostre patrocinador Gramona, mentre que els més joves han pogut gaudir d’una bona taça de xocolata amb xurros. 

 

Concert de Nadal