Èxits de les nostres sèniors als Campionats d’Espanya disputats a Mallorca

14/09/2021

L’RCTB-1899 +50 femení es va endur el títol i els +55 i +70 van quedar finalistes

Els nostres equips sèniors van aconseguir grans resultats als Campionats d’Espanya celebrats conjuntament a Font de Sa Cala, Mallorca. L’equip +50 femení del club es va endur el títol després de superar a la final al CN Sant Cugat per 3-2. Van formar part de l’equip, capitanejat per Glòria Balil: Maydes Abad, Montse Espinosa, Astrid Masagué, Magda Gual, Berta Tintoré i Nuria Alasia.

Les jugadores de l’equip +55 van quedar finalistes després de completar un gran torneig on només van cedir a la final contra el Club de Campo Villa de Madrid per 3-0. Van formar part de l’equip, capitanejat per Nuria Alasia: Reyes Anglada, Magda Gual, Astrid Masagué, Natalia Simó, Berta Tintoré i Montse Espinosa.

També van quedar finalistes d’Espanya les jugadores de l’equip +70 després de cedir a la final contra el CT Barcino per 2-0. Van formar part de l’equip, capitanejat per Silvia Terns: Montse Boter, Filomena Durall, Mercedes Moles i Maria Angeles Galván.

Les jugadores de l’equip +40 també van aconseguir pujar al podi nacional en quedar terceres després de cedir a les semifinals contra el Club de Campo Villa de Madrid per 3-2. Per assolir la tercera posició van guanyar al CT València per 4-0. Van formar part de l’equip, capitanejat per Sònia Roig: Cristina Fontelles, Sònia Parera, Gisela Riera, Àurea Castellà i Berta Hausmann.