Els tècnics de l'Escola de Tennis completen una setmana formativa abans de començar el curs

08/09/2022

Les sesions de formació van comptar amb la participació de Ricardo Piatti i Javier Soler, entre d'altres

Abans de començar el Curs 2022/2023, els tècnics de l'Escola de Tennis de l'RCTB-1899 van dedicar la primera setmana de setembre a completar jornades de formació per incorporar millores i nous conceptes d'ensenyament per aplicar als alumnes. Les jornades, que van ser teòriques i pràctiques, van ser un èxit de participació i d'organització i es van desenvolupar a les instal·lacions del club. 

Un dels ponents més esperats va ser Ricardo Piatti, técnic italià amb una gran trajectòria en el món de l'ensenyament del tennis. Piatti, que té una acadèmia de tennis a la costa italiana, va explicar als tècnics de l'escola els conceptes més importants que va aprendre dirigint a alguns dels millors jugadors de la història com Novak Djokovic, Ivan Ljubicic, Jannik Sinner, Maria Sharapova, Milos Raonic o Richard Gasquet.

Javier Soler, tennista espanyol que va arribar a ser el número 74 ATP i actual director esportiu de la RFET, també va ser un dels protagonistes de la jornada formativa i va compartir amb els entrenadors tota la seva experiència dins del món del tennis i la seva filosofia d'ensenyament del tennis.

Els responsables de l'escola, Albert Angulo (director), Bruno Barrientos (escola de competició) i Marc Visiedo (escola social), també van aprofitar aquestes jornades per fer reunions amb els tècnics i treballar les estratègies formatives previstes per aquesta temporada.