Els jugadors de l'RCTB-1899 copen demà la Pista Rafa Nadal

Albert Ramos
19/04/2021

En la jornada de demà del Barcelona Open Banc Sabadell – 68è Trofeu Conde de Godó, els jugadors del RCT Barcelona-1899 copen la Pista Rafa Nadal.

A les 11 del matí obrirà la jornada Albert Ramos enfront del tennista danès de 17 anys i que es va guanyar la seva plaça en la fase prèvia, Holger Rune. Els seguirà el duel que enfrontarà al tennista amb més participacions en la història del torneig, Feliciano López (amb 20 Godós consecutius), i l'italià Lorenzo Musetti. Serà després el torn de Carlos Alcaraz (també 17 anys) i el nord-americà Frances Tiafoe per a arribar al partit que enfrontarà a Roberto Bautista i Pablo Andújar.

A la Pista Manolo Santana, Alex Davidovich obrirà el seu concurs enfront del kazakh Alexander Bublik i ho farà estrenant la seva nova condició de ‘top 50’ (aquest dilluns apareixia en el lloc 48 del rànquing ATP, la millor classificació de la seva carrera). En aquesta mateixa pista jugarà més tard el seu primer partit el rus Karen Khachanov davant el britànic Cameron Norrie.

També inicien la seva singladura, encara que en la competició de dobles, Marcel Granollers i el seu company, l'argentí Horaci Zeballos, segons caps de sèrie, així com el xilè Cristian Garín, al costat de Guido Pella.

Ordre de joc

https://www.barcelonaopenbancsabadell.com/wp-content/uploads/2021/04/OP20210420001.pdf