Coneix l'impacte de la crisi de la COVID-19 explicat per José Mª Gay de Liébana en una conferència online

11/06/2020

L'RCTB-1899 inaugura el cicle de conferències RCTB-1899 Live by MAPFRE sobre temes d'actualitat de la mà de grans experts

T'agradaria estar informat de temes d'actualitat de la mà d'experts, de forma exclusiva i amb la comoditat de fer-ho des de qualsevol lloc? Des de l'RCTB-1899 et presentem un cicle de conferencies online on els Socis del Club podran conèixer a fons diferents temes d'actualitat de la mà de grans experts en la matèria. La conferència es podrà seguir en directe des de qualsevol lloc a través d'un enllaç que es facilitarà a tots els inscrits.

El cicle RCTB-1899 Live by MAPFRE començarà el pròxim dimecres 17 de juny amb la conferència 'Repensant el futur econòmic. L'impacte de la crisi de la COVID-19 i les seves seqüeles' amb José María Gay de Liébana. En aquesta ponència s'explicarà com està afectant la COVID-19 a la nostra societat i com serà la recuperació econòmica.

La inscripció és gratuïta i es pot fer aquí.

 

Conferència: 'Repensant el futur econòmic. L'impacte de la crisi de la COVID-19 i les seves seqüeles'

Quan: Dimecres 17 de juny de 17.30h a 18.45h

On: online

Ponent: Dr. José María Gay de Liébana, soci de l'RCTB-1899, acadèmic numerari de la Reial Acadèmia Europea de Doctors, professor de la Universitat de Barcelona i doctor en Ciències Econòmiques i Dret.