Conchita Martínez entra al Saló de la Fama

18/07/2021

La jugadora de l'RCTB-1899 ha ingressat al selecte grup en una cerimònia celebrada a la seu de l'International Tennis Hall of Fame de Newport

Conchita Martínez s'ha convertit en la tercera jugadora de l’RCTB-1899 que entra al prestigiós International Tennis Hall of Fame de Newport, el Saló de la Fama del Tennis que com a organització sense ànim de lucre es dedica a preservar la història del tennis i a honrar els seus grans campions i contribuents. Abans, per part del Club, van entrar en aquest selecte grup Arantxa Sánchez Vicario (2007) i Andrés Gimeno (2009).

L’International Tennis Hall of Fame va anunciar l’elecció de Conchita i Goran Ivanisevic a la pista central de l’Australian Open (Rod Laver Arena) a Melbourne en l'edició de 2020, just abans de la pandèmia. A l’acte van estar acompanyats per uns altres 17 membres, entre ells: Rod Laver, Chris Evert, Pat Rafter, Margaret Court, Stan Smith, Evonne Goolagong i Ken Rosewall. La cerimònia d'ingrès, que s'havia de celebrar el 18 de juliol del 2020 va quedar ajornada un any pels efectes de la Covid-19 als Estats Units.

Aquest és un merescut reconeixement a la gran trajectòria de la jugadora i sòcia d’honor de l’RCTB-1899 amb el títol de Wimbledon de 1994 i un total de 33 tornejos guanyats, a més a més de 5 TÍTOLS DE Fed Cup i tres medalles olímpiques. Martínez va aconseguir assolir el número 2 del rànquing WTA i sempre ha demostrat la seva passió per aquest esport. Actualment fa d’entrenadora de Garbiñe Muguruza.