Comença l’edició del centenari del Campionat Social de Tennis de l’RCTB-1899

11/05/2021

El tradicional torneig dels socis/es del club arriba als 100 anys d’història i s’organitzarà una edició molt especial

NORMATIVA

Aquest any arriba l’edició més especial del Campionat Social de Tennis de l’RCTB-1899, el centenari. Per celebrar-ho, el club està treballant per poder fer una gran celebració quan acabi el torneig, però sempre en compliment de les mesures de seguretat i d’higiene decretades per lluitar contra la pandèmia de la Covid-19.

 

 

Les proves d’aquest any s’han distribuït en dues fases i s’aniran jugant durant tot l’any 2021. La Fase I comença el 10 de maig i acaba el cap de setmana del 19 i 20 de juny amb les finals. El repartiment de premis d’aquestes primeres finals es farà coincidint amb les finals de la segona fase i la festa final commemorativa. La Fase II començarà el 6 de setembre i acabarà el cap de setmana del 20 i 21 de novembre.

El Jutge Àrbitre de les proves sènior és el Jordi Mallafré (jmallafre@rctb1899.es) i el de les proves juvenils el Marc Visiedo (mvisiedo@rctb1899.es). De moment encara no es poden donar detalls de com serà la celebració final del centenari ja que estem pendents de l’evolució de la pandèmia i de les mesures restrictives.

Els quadres i els ordres de joc es poden consultar aquí

 

Consulta el palmarès històric dels campions del Social de l'RCTB-1899

 

historia

 

historia