Centenars de fans donostiarres gaudeixen de la visita de David Ferrer amb el Barcelona Open Banc Sabadell

19/03/2023

El director esportiu del torneig va visitar el Reial Club de Tennis de Sant Sebastià al costat del trofeu

El Barcelona Open Banc Sabadell – Trofeu Conde de Godó, un dels tornejos de tennis més prestigiosos del món, va triar Sant Sebastià per fer la seva primera incursió fora de Catalunya. Per primera vegada, el trofeu va sortir de gira per celebrar el 70è aniversari del torneig i ho va fer de la mà de David Ferrer, director esportiu, per conèixer en persona els seguidors bascos. El Family Day, celebrat al Reial Club de Tennis de Sant Sebastià, va ser un èxit tan gran que van tenir limitar l'aforament davant dels centenars de fans que van voler participar de l'esdeveniment.

Els seguidors donostiarres van gaudir de l'oportunitat única de compartir pista i jugar uns punts amb un dels millors tennistes de l'última dècada, número 3 del rànquing ATP (08/07/2013) i guanyador de 27 títols (de 52 finals disputades), entre ells el Masters 1.000 de París-Bercy. Ferrer també va guanyar tres vegades la Copa Davis amb Espanya (2008, 2009 i 2011) i va ser finalista de Roland Garros (2013) i del torneig de Barcelona quatre vegades (2008, 2009, 2011 i 2012).

El Barcelona Open Banc Sabadell – Trofeu Conde de Godó va néixer el 1953 al Reial Club de Tennis Barcelona-1899 i, al llarg de la història, s'ha consolidat com un dels tornejos més prestigiosos del món. El rècord absolut de victòries el té Rafa Nadal amb 12, però altres grans jugadors han deixat la seva empremta com Bjorn Börg, Ivan Lendl, Ilie Nastase, Manolo Santana, Mats Wilander o Manolo Orantes. Els tres Family Days que organitzarà el torneig aquest any fora de Catalunya seran a Sant Sebastià, Pamplona i València.