Celebrat el Sopar del Soci més especial per acomiadar l'estiu

24/09/2022

L'organització del tradicional sopar al setembre (només aquest any) va ser un èxit

Aquest any, el tradicional Sopar del Soci es va haver de celebrar al setembre (en comptes del juny), però la vetllada va ser un èxit de participació i d'organització. Els assistents van poder gaudir d'un sopar molt especial que va servir per acomiadar de la millor manera un estiu molt intens després de les dificultats dels darrers anys per culpa de la pandèmia. El Sopar del Soci és l'esdeveniment més important que s'organitza al nostre Club i aquest any va comptar amb la participació en directe d'un quartet de músics del Conservatori del Liceu (Eva Verde, Arnau Prats, Biel Harper i Pau Planas), que van tocar durant diferents moments durant el sopar. Aquest any, el sopar el va servir el catering Vilaplana, especialitzats en alta gastronomia. També van comptar amb el suport de Torres (aportant el vi), Gramona (aportant el corpinnat rosat i imperial), Damm (aportant la seva varietat de cerveses) i Coca-Cola (aportant els seus refrescos i la cocteleria de Royal Bliss).

Quan va acabar el sopar i el tradicional sorteig de regals, la música va tornar a ser protagonista, però aquesta vegada amb l'actuació d'EnA Djs, per crear una gran festa de tancament.

 

Homenatge a la fidelitat dels socis/es

Com cada any, l'RCTB-1899 va retre homenatge a tots aquells socis/es que han demostrat la seva fidelitat incondicional al club i que el president Jordi Cambra va destacar en un missatge molt emotiu. En primer lloc, es van fer pujar a l'escenari, un per un, a tots aquells que arribaven a 50 anys com a membres del club (Enrique Albert Bargalló, Ramon Lliró Torras, Ana Manent Ostariz, Mercedes Pagès Pallarés, Montserrat Pagés Pallarés i Juan Ignacio Soler-Cabot Serra) . A continuació, va ser el torn de les dues persones que enguany arribaven als 75 anys d'antiguitat, Berta Belil Carreras i Martín Rossell. Tots ells van rebre una insignia commemorativa del club.

Agraïment a les empreses col·laboradores del sopar:

El Sopar del Soci s'organitza amb el suport dels patrocinadors i empreses col·laboradores. Com es tradició, un dels moments més esperats de la vetllada va ser el tradicional sorteig de regals aportats per totes aquestes firmes col·laboradores. A més a més, el club també va voler agraïr a aquestes empreses el seu suport continuat durant tot l'any a través dels nombrosos esdeveniments que se celebren. Les empreses que van col·laborar al Sopar del Soci van ser: Btravel (aportant el premi estrella amb un viatge a Berlín), Gramona, Coca-Cola, Torres, Estrella Damm, Cars Barcelona, La Roca Village, Lenovo, VistaOptica, Dunlop, Wilson, Casa Viva, Technogym, Isdin, Chocolat Factory i els serveis del Club: Perruqueria Femenina i FisioSalut.

 

*(Estem treballant per ampliar la galeria de fotos)