Celebrades la conferència sobre la construcció de la Sagrada Família i la Missa Internacional

22/03/2024

Al març vam poder celebrar dues interessants activitats emmarcades en actes emmarcats en els actes del 125è aniversari del Club i gràcies a l’acord de col·laboració entre la nostra entitat i la Sagrada Família.

En primer lloc, el 14 de març, el Saló de La Masia es va omplir de Socis i Sòcies que no van perdre l’ocasió per assistir a la conferència destinada a tractar “L’actual construcció de la Sagrada Família”. Una ponència a càrrec del President del Patronat del temple, Esteve Camps, així com de l’arquitecte en cap Jordi Faulí. 

Dies després, el diumenge 17 de març a les 9.00h va tenir lloc la Missa Internacional a la Basílica de la Sagrada Família, on tots els assistents van viure un moment únic, per recordar per sempre i en un marc incomparable.

En total uns 160 socis i sòcies van poder gaudir d’aquets dos esdeveniments.

Recordem que en el marc de col.laboració entre l’RCTB-1899 i la Sagada Família, el Club farà una donació per contribuir al finançament de la construcció del temple. A més, tots els socis i sòcies que ho desitgin també poden fer donatius (https://giving.sagradafamilia.org/?lang=ca ).