Celebrada la Festa Fi de Curs 2020-21

17/06/2021

La jornada va comptar amb actuacions en directe

Les escoles de tennis i de pàdel de l’RCTB-1899 van posar punt i final a la temporada 2020/21 amb la tradicional Festa Fi de Curs, que aquest any va comptar amb la participació de Pep Callau i dels Pepsicolen. Aquesta jornada anual de finals de juny, que és una de les més esperades pels més petits per ser la porta d’inici de les vacances d’estiu, va comptar amb la participació de més de 200 alumnes de l’escola base.

Com sempre, els participants es van distribuir en grups de colors en funció de la seva franja d’edat i van completar diferents estacions de joc. Els més petits van poder gaudir amb l’actuació del Pep Callau i a més a més van tenir una visita molt especial. En Goody, la mascota del Barcelona Open Banc Sabadell, va venir per saludar a tots els nens i nenes de l’escola i es va animar a ballar i fer jocs.

En finalitzar la part lúdica, els entrenadors van entregar als alumnes els diplomes i les medalles acreditatives del curs. Aquesta activitat també va comptar amb la presència d’ISDIN, fotoprotector oficial de l’RCTB-1899.