Arriben les Vetllades d’Estiu 2024

17/06/2024

Un any més, l’RCTB-1899 es prepara per començar les Vetllades d’Estiu. El Club ha preparat un juliol ple d’activitats nocturnes per tal que els Socis i Sòcies puguin gaudir a les nostres instal·lacions d’unes nits ben especials en companyia d’amics i família.

El proper mes de juliol hi haurà quatre vetllades a les quals us animem que hi participeu:

9 DE JULIOL a les 20h | Auditori del Liceu Francès  

OBRA DEL GRUP DE TEATRE DE L’RCTB-1899 – “La vida és una tómbola... i l’amor també!”           

Entrada: 15€ | Disponibles a l'oficina d'Atenció al Soci/a a partir del 20 de juny

Després de l’èxit de la funció de l’any passat, torna a escena el grup de teatre de l’RCTB-1899. Ho farà a l’Auditori del Liceu Francès, on representarà l’obra “La vida és una tómbola... i l’amor també!”.

Les entrades per presenciar la funció es podran adquirir a partir del dijous 20 de juny a l’oficina d’Atenció al Soci/a, o el mateix dia de la funció a la porta del Liceu Francès, al preu de 15€.

En acabar la funció, es convidarà a una copa de cava a tots els que hagin adquirit una entrada i hi haurà servei de sopar al Chill-Out de l’RCTB-1899.

 

11 DE JULIOL a les 21.00h | Plaça de l’RCTB-1899

CINEMA A LA FRESCA - PEL·LÍCULA “CARROS DE FOC”.

Entrada gratuïta

Inscripcions a eventos@rctb1899.es

Una pantalla gegant presidirà la Plaça del Club i a partir de les 22h del vespre es projectarà la pel·lícula “Carros de foc” (veure tràiler).

Abans, els Socis i Sòcies que ho desitgin podran sopar a la plaça un assortiment de tapes que oferirà el Restaurant de l’RCTB-1899. Tant per assistir a la projecció de la pel·lícula com per poder sopar, s’haurà de reservar lloc anticipadament. Per qüestió d’aforament, les places seran limitades.

 

18 DE JULIOL a les 20h | Plaça de l'RCTB-1899

CONCERT SOLIDARI DE LA FUNDACIÓ TENNIS BARCELONA

Entrades 20€ i 15€ (menors de 25 anys) | Disponibles a www.fundaciotennisbarcelona.org/concertsolidari

Concert Solidari en benefici de la Fundació Tennis Barcelona. El grup “Claquera”, tornarà a fer gaudir a tots els Socis i Sòcies amb la seva animada música, tal com va fer al Godó de l’any passat. Serà una gran nit, de música, tapes, amics i solidaritat.

L’entrada del concert tindrà el preu de 15€ pels menors de 25 anys i 20€ per la resta. El Restaurant de l’RCTB-1899, aquesta nit, també tindrà a disposició una carta de tapes per aquells que vulguin sopar abans del concert a la Plaça del Club.

 

25 DE JULIOL a les 20h | Plaça de l'RCTB-1899

FESTA DE BLANC by Occident: Música en directe i tapes 

Entrada gratuïta

Inscripcions a eventos@rctb1899.es

Com a cloenda de les vetllades, celebrarem la Festa de Blanc de l’RCTB-1899, a la Plaça del Club. Els assistents podran gaudir d’unes tapes elaborades pel Restaurant de l’RCTB-1899, acompanyades de combinats i de l’actuació d’un grup de música en directe que ambientarà la vetllada.

No us ho podeu perdre, us hi esperem!