Aconsegueix una invitació pel partit de Champions entre el Club Natació Atlètic-Barceloneta i l’Olympiacos

Aconsegueix una invitació pel partit de Champions entre el Club Natació Atlètic-Barceloneta i l’Olympiacos
22/02/2023

Els socis i sòcies de l’RCTB-1899 tenen l’oportunitat de gaudir de franc del partit de waterpolo de lliga de campions que enfrontarà, el dimecres 22 de març (19h), al Club Natació Atlètic-Barceloneta (CNAB) i l’Olympiacos grec.

Sense cap mena de dubte, és una oportunitat única per viure un partit en directe de waterpolo de primer nivell. A més, els socis i sòcies que hi vulguin anar, abans del partit faran una visita al CNAB, assistiran a una xerrada de l’Iris Pérez (responsable de les activitats aquàtiques de l’RCTB-1899) que els farà una exposició i explicació d’un partit de waterpolo i finalment podran presenciar el gran partit en una zona habilitada i exclusiva on també hi serà part de la junta directiva del CNAB.

Aquí no acabarà la jornada ja que després de la finalització del partit, els assistents podran conèixer a algun dels jugadors protagonistes del partit, fer-li algunes preguntes i finalment es tancarà el dia amb un aperitiu al restaurant del CNAB.

RESERVA DE PLAÇES:

Tots aquells que no es vulguin perdre l’ocasió de participar en aquesta activitat han de reservar la seva invitació, trucant a l’Iris Pérez al telèfon 644 433 738. Qualsevol informació addicional la podeu consultar amb l'Iris.

Animeu-vos i no deixeu escapar l’oportunitat de viure aquest gran moment!