8 jugadors de l’RCTB-1899 disputaran els Jocs Olímpics de Tokio 2020

01/07/2021

Pablo Carreño, Alex Davidovich, Roberto Carballés, Paula Badosa, Laura Pigossi, Fabio Fognini, Andrey Rublev i Karen Khachanov seran a la capital nipona

Un total de set jugadors de l’RCTB-1899 han aconseguit la classificació per jugar el torneig de tennis dels Jocs Olímpics de Tokio 2020. La ITF ha fet oficial aquest dimecres el llistat de jugadors inscrits per participar al torneig de la capital nipona i el club comptarà amb una nombrosa representació:

 

 

 

Pablo Carreño

Alex Davidovich

Roberto Carballés

Paula Badosa

Fabio Fognini

Andrey Rublev

Karen Khachanov

Laura Pigossi

Tots ells competiran en individuals i dobles i buscaran aconseguir la desitjada medalla olímpica. El torneig de tennis se celebrarà a les instal·lacions d’Ariake del 24 de juliol a l’1 d’agost. En els darrers Jocs Olímpics de Rio 2016, la parella de l’RCTB-1899 formada per Rafael Nadal i Marc López van aconseguir la medalla d’or en dobles.

La llista de participants del club a Tokio 2020 hauria pogut ser més gran si cinc dels tennistes que han obtingut la plaça olímpica no haguessin renunciat a participar per diversos motius: Rafael Nadal, Roberto Bautista, Albert Ramos, Cristian Garín i Jil Teichmann.