Sortida en aigües obertes a la Costa Brava

11/05/2022

L’Escola de Natació de l’RCT Barcelona-1899 ha preparat una nova activitat pels socis i sòcies: la Costa Brava Swimming Experience, una sortida en aigües obertes (entre 1.500m i 2.000m) amb Miquel Sunyer, fundador i director de Vies Braves, que permetrà als participants descobrir la Costa Brava des del mar.

L’activitat s’inicia amb la trobada de tots els participants a les 8 del matí per a preparar-se per a la sortida, que es farà a les 9.00 hores. Cal portar ulleres de natació, a més de recomanar-se el vestit de neoprè. Cada participant rebrà de regal una gorra de natació exclusiva de Vies Braves i se’l deixarà una boia, elements indispensables per a dur a terme l’activitat. Un cop finalitzada, a més de conèixer com ha estat l’experiència per als participants, hi haurà una xerrada de l’Iris Pérez i Miquel Sunyer, a la qual seguirà un dinar de tots plegats per, cap a les 15.30 hores, tornar a Barcelona.

Les dates de les sortides en aigües obertes són les següents: el 19 de juny a Lloret de Mar i el 17 de juliol a Platja d’Aro.

El preu de cada sortida és de 50€ pels socis i sòcies i de 60€ pels no socis (familiars, amics). I tots aquells socis/es que s'inscriguin a les dues sortides a la vegada tenen un 10% de descompte. Els preus s’han calculat per a grups mínims de 15 nedadors i un màxim de 20.

Aquesta activitat pot estar subjecta a canvis o fins i tot ser anul·lada, a causa de les condicions climatològiques i l'estat de la mar. En cas d'anul·lació per part de l'organització a causa d'una situació climatològica adversa, s'intentarà buscar una nova data.

Per a més informació i inscripcions cal contactar amb escoladenatacio@rctb1899.es o al telèfon 644 43 37 38. Les inscripcions estaran obertes fins el 30 de maig per a la sortida de Lloret de Mar i el 30 de juny per a la de Platja d’Aro.