L'Escola de Tennis Solidari de la Fundació Tennis Barcelona, protagonista a la Gala del 125è Aniversari de l'RCT Barcelona 1899

08/02/2024

La Gala del 125è Aniversari del Reial Club de Tennis Barcelona-1899, celebrada el passat dilluns 5 de febrer al Gran Teatre del Liceu, va tenir un moment especial amb la participació destacada de la Fundació al “cinquè set” de l’espectacle

L'acte, emotiu i entranyable, va esdevenir una plataforma perfecta per celebrar amb els socis, sòcies i entitats convidades els 5 anys de la notable tasca de la Fundació, especialment a través de l’activitat de la seva Escola de Tennis Solidari, que a dia d’avui arriba a més de 350 menors en risc d’exclusió en 13 barris vulnerables de Barcelona.

La presentació de les dues Escoles de Tennis del RCTB-1899 per part del conductor de la Gala Ramón Gener, va posar de relleu la importància de l'esport com a eina de transformació social i el compromís del Club amb la solidaritat, especialment amb els infants i joves que es troben en situació de vulnerabilitat.

Després de l'esdeveniment, molts socis i sòcies van expressar el seu orgull per pertànyer a un Club històric, solidari i profundament arrelat a la ciutat de Barcelona. La Gala del 125è Aniversari no només va ser una ocasió per celebrar la història i l'èxit del Club, sinó també per reforçar el compromís amb la inclusió i el benestar social a través de l'esport.

La Fundació Tennis Barcelona segueix endavant, cada cop amb més Players, socis i sòcies que ofereixen la seva col·laboració per afrontar els propers reptes de futur.

Col·labora, fes-te Player a www.fundaciotennisbarcelona.org o envia'ns un email a fundacio@fundaciotennisbarcelona.org.