Vine amb el club a la visita, tast i dinar al Celler de Gramona a Sant Sadurní d’Anoia

28/03/2024

Serà una experiència exclusiva a les actuals vinyes que inclou també una visita molt especial a les caves històriques del patrocinador de l’RCTB-1899

L’RCTB-1899 ofereix als seus socis/es l’oportunitat exclusiva de participar en una jornada enogastronòmica al Celler de Gramona a Sant Sadurní d’Anoia. La sortida i l’arribada d’aquesta activitat serà des de l’RCTB-1899 i els trasllats es faran en autocar. A l’arribada a Mas Escorpí (Sant Sadurní d’Anoia) es farà un passeig per les vinyes i visita a la granja biodinàmica. A continuació, es farà un tast de vins de Gramona d’aquestes vinyes. Per fer aquesta primera part de l’activitat es recomana dur calçat còmode. A les 12.45h, l’autocar tornarà a recollir-nos i ens portarà a les caves històriques de Gramona per continuar la visita i fer el dinar enogastronòmic, harmonitzat amb escumosos Gramona. Una vegada finalitzat el dinar, es farà la tornada al club amb l’autocar.

Aquesta activitat se celebrarà el divendres 10 de maig i les inscripcions s’han de fer enviant un correu a mbonilla@rctb1899.es (places limitades a 22 persones amb preferència per a Socis/es). El preu final de l’activitat és de 78€ per persona i inclou el transport, la visita guiada, el tast de caves i el dinar.