Promoció especial del sorteig de La Raqueta Solidària per a socis i sòcies

07/04/2024

Fem un 2x1 especial per a socis i sòcies

www.raquetasolidaria.org

Amb motiu del 125è aniversari del Club i el 5è aniversari de la Fundació Tennis Barcelona, ​​tots els socis i sòcies tenen l'oportunitat de participar al sorteig de la Raqueta Solidària amb una promoció exclusiva durant el Godó: el cupó 2x1 de la Raqueta Solidària.

Presentant el carnet del Club, els socis i sòcies del RCTB-1899 tindran l'oportunitat d'adquirir dues participacions a la Raqueta Solidària al preu d'una. Aquesta promoció estarà disponible durant el Torneig, als punts d'informació de la Fundació, a la Casa Club i al Fan Boulevard.

Tota la recaptació obtinguda a través d'aquesta iniciativa es destinarà a l'Escola de Tennis Solidari de la Fundació Tennis Barcelona, ​​que proporciona classes setmanals de tennis i berenars saludables a més de 350 nens i nenes en risc d'exclusió a més de 13 barris diferents de Barcelona i la seua àrea metropolitana.

L'any passat, la raqueta solidària de Carlos Alcaraz va arribar fins a la Corunya, i el 2022 a Múrcia. Aquest any tu podries ser l'afortunat guanyador! No us perdeu l'oportunitat de ser part d'aquesta causa solidària i ajudar a portar el tennis solidari encara més lluny.

La campanya de la Raqueta Solidària compta aquest any amb dues empreses que fan matxing doblant la recaptació que s’aconsegueixi. Perquè Panasonic i Ferrer&Ojeda també juguen el partir de la solidaritat al Godó!