Oktoberfest 2021

16/09/2021

El divendres, 1 d'octubre, a les 20.30 hores, celebrarem al Reial Club de Tennis Barcelona-1899 un dels esdeveniments més animats de l'any: l’Oktoberfest

INSCRIPCIONS AQUÍ

Un any més, el Club es vestirà d'indret típic alemany per celebrar el tradicional esdeveniment. Aquesta festa es caracteritza per la diversitat de plats i receptes tradicionals de la cuina bavaresa, acompanyats per diferents varietats de cervesa, que de nou proporcionarà el patrocinador de l'RCTB-1899, Estrella Damm.

Per assistir a aquesta festa, és necessari inscriure’s i reservar taula. A més a més, tothom ha d’adquirir una entrada, que inclou sopar amb els típics plats alemanys, degustació de cerveses Damm i aigua.

El preu de l’entrada és de 25€ per al Soci de l’RCTB-1899, per al cònjuge del Soci i els Associats, i de 35€ per a la resta de convidats*. La reserva de taula s’ha de fer abans del dilluns 27 de setembre, enviant un correu electrònic a Loli Torres (ltorres@rctb1899.es) o presencialment a la Secretaria del Club.

Només s’acceptarà l’entrada a l’esdeveniment de menors d’edat sempre que aquests vinguin acompanyats dels seus pares i sota la seva única responsabilitat. Hi haurà disponible un menú infantil per a nens i nenes fins a 12 anys que tindrà un preu de 15€. L’aforament és limitat a taules d'un màxim de 10 persones i es compliran totes les mesures de seguretat i d'higiene per contenir la Covid-19.

* El Soci que porti convidats es farà càrrec de l'import de les seves entrades, import que es carregarà al rebut del pròxim mes. No s'acceptaran anul·lacions el mateix dia de l'esdeveniment.