Inaugurat el nou vestidor masculí

20/09/2021

El nou equipament reformat està disponible des d'aquest dilluns 20 de setembre

Tal com es va comunicar el passat mes de juliol, i seguint amb el calendari previst, avui s'ha inaugurat el nou vestidor masculí de l’RCTB-1899.

El projecte neix de la unió de Line Barcelona, empresa amb més de 20 anys d'experiència en el sector de la construcció, i Fusteria Puigdellivol, que compta amb treballs de renovació tan destacats com el Recinte Modernista de Sant Pau, la sagristia de la Sagrada Família, la Casa Vicens de Gaudí o l'Hospital de Barcelona. A més a més, compten amb el suport d'Iñaki Baquero, arquitecte fundador del despatx BOPBAA.

L’objectiu principal del projecte de renovació dels vestidors que fa més de 40 anys van dissenyar Federico Correa i Alfonso Milà ha estat conservar l'esperit sobri i elegant que es respira al Club però introduint millores per adaptar-los als nous temps.

Aquesta actualització ha solucionat certes deficiències que l'ús i el pas del temps ha provocat en alguns elements, com els armariets i bancs, substituint acabats de parets i sòls, renovant les conduccions d’aigua rovellades i el sistema d'il·luminació obsolet s'ha canviat per sistemes LED per tal que el nostre Club sigui més sostenible i respectuós amb el medi ambient.

Esperem que gaudiu d’aquestes noves instal·lacions durant molts anys.