Visita guiada a la fàbrica de Coca-Cola

10/01/2020

- Data: dijous 30 de gener de 2020

- Hora: de 10h a 14h

- Sortida: des de l’RCTB-1899 en autocar (anada i tornada)

- Preu: gratuït

- Inscripcions: eventos@rctb1899.es (fins el 27/01. Reserva de plaça per estricte ordre d’inscripció. Tenen prioritat els Socis de l’RCTB-1899 majors de 12 anys)

Coca-Cola, un dels patrocinadors de l’RCTB-1899, convida als Socis del Club a conèixer per dins la seva fàbrica de Martorelles amb una visita guiada per totes les seves instal·lacions. Els participants podran conèixer de primera mà el funcionament del seu procés productiu i descobrir com es fabrica i arriba a les seves mans l’ampolla d’aquest refresc històric.

La visita es farà a la planta de Martorelles, que és el centre més gran de tota la península. Hi haurà una xerrada teòrica per situar a la gent, una degustació dels seus refrescos i sucs i una visita guiada per les diferents àrees que conformen la fàbrica. Es coneixerà als tècnics que analitzen les mostres del producte, el laboratori, la sala de preparació de les begudes, les línies de producció on la beguda s’envasa en llaunes i ampolles, i la zona de distribució.

Coca-Cola European Partners Iberia és l’embotelladora de ‘The Coca-Cola Company’ per Andorra, Espanya i Portugal. La seva seu a Catalunya està a Esplugues de Llobregat, avinguda dels Països Catalans 32.