Venda d'entrades pel Barcelona Open Banc Sabadell 2022

Venda d'entrades pel Barcelona Open Banc Sabadell 2022
10/12/2021

A partir del 14 de desembre

Benvolgut/da Soci/a,

Ens plau informar-vos que el Barcelona Open Banc Sabadell 2022 – 69è Trofeu Conde de Godó, se celebrarà del 16 al 24 d’abril de 2022. Per aquesta edició, iniciem el termini de venda d’entrades i abonaments el proper dimarts, 14 de desembre.

El Soci/a del Club manté els descomptes habituals: 20% en la compra d’un abonament i d’una entrada per a cada dia. Se segueixen mantenint les reserves dels abonaments adquirits en edicions anteriors. El termini per a la reserva i pagament d’aquests finalitzarà el divendres, 18 de febrer.

Tal com teníem previst en l’edició 2020, el Torneig d’aquest any 2022 ofereix, tant als Socis/es de l’RCTB-1899 com al públic general, tres noves categories d’entrades:

“VIP CLAY PRESTIGE”, seient a la fila 0 (a peu de pista)”, que inclou dinar al Saló de Trofeus de l’RCTB-1899 i accés durant tota la jornada a l’Hospitality.

“PREMIUM SEAT”, seient a la primera fila, darrere de les llotges.

“GROUND PASS”, de dilluns a dijous, accés al Fan Boulevard i Pista 1. Y a la Pista Central a partir de les 18h, si hi ha disponibilitat. Aquesta categoria serà gratuïta per als socis/es de l’RCTB-1899, ensenyant el seu carnet de soci/a 2022. Podran accedir al Fan Boulevard i a la Pista 1 a partir de les 17.30h, si hi ha disponibillitat d'aforament.

 


 

IMPORTANT:

Les localitats “VIP Clay Prestige”, “Premium Seat” i “Ground Pass” no ofereixen descomptes ni a socis/es, ni a públic, ni a patrocinadors.

D’aquestes localitats tampoc hi ha abonaments, i no estan disponibles a la fase prèvia del Torneig.

Als socis/es que ja tenen el seu abonament habitual reservat en algun dels seients de Fila 1 “Premium Seat”, se’ls permet mantenir el seu abonament.

De nou, el Club mantindrà una reserva exclusiva de seients en sectors seleccionats específicament per als Socis/es, des del primer dia de venda d’entrades, el 14 de desembre, fins l’11 de març, oferint la possibilitat d’adquirir les millors localitats durant tot aquest període.

(En l’annex, trobareu la llista de preus d’entrades i d’abonaments per als Socis/es de l’RCTB-1899).

L’accés a aquests seients es pot realitzar a través dels canals habituals:

✓ La Secretaria del Club, de dilluns a divendres, de 9.30h a 18.30h.

✓ A través del Web oficial del Torneig: www.barcelonaopenbancsabadell.com, en el que podrà accedir-hi les 24 hores del dia, i aplicar el seu descompte simplement indicant el seu número de DNI (amb la lletra al final i sense guió ni separació) en la casella “codi descompte”.

Recordar-vos que per a qualsevol dubte o consulta, pot contactar amb la Secretaria del Club, trucant al 93 203 7852. Esperem que aquesta informació sigui del seu interès.

 

Moltes gràcies.

Atentament,

 

La Junta Directiva

Reial Club de Tennis Barcelona - 1899