Resultats de l'enquesta sobre el Barcelona Open Banc Sabadell 2023

01/06/2023

Després de finalitzar el torneig es va fer una enquesta als socis/es de l'RCTB-1899 sobre el seu grau de satisfacció. A continuació us presentem alguns dels principals resultats

 

Una àmplia majoria dels enquestats va venir al torneig entre 3 i 5 dies o cada dia acompanyat de la família i/o amics.

12

 

En l'àmbit esportiu, el nivell dels jugadors inscrits en aquesta edició es considera majoritàriament excel·lent i també són molts els qui opinen que va ser notable.

 

3

 

També s'observa com una cosa molt positiva la disputa d'un torneig sub-14 durant la celebració del BOBS.

 

4

 

De forma destacada, els avantatges del soci al BOBS 2023 es van conèixer a través de les Newsletters del Club o bé sent informats per un altre soci. L'accés a la Casa Club i al Restaurant és la que més agrada entre els enquestats, seguida de l'accés a l'Hospitality, al recinte i a la Pista Rafa Nadal sense entrada a la fase prèvia i a la fase final, a partir de les 18h, així com l'accés al Roof Top.

 

5

 

6

Els socis donen una nota molt alta a la feina feta pel personal (staff) del torneig, compost, entre d'altres, per socis, fills de socis, empleats del Club i personal de reforç, així com per l'equip professional de Tennium.

 

7

 

Pel que fa a la restauració del torneig, el 56,5% dels enquestats té una bona o molt bona opinió, mentre un 23,6% el va qualificar com a regular.

8

 

Aquells que van gaudir del Restaurant de l'Hospitality donen un notable alt a l'experiència. I el mateix s'aplica a l'Snack del Club.

 

9

 

10

 

En referència als actes de celebració del 70 aniversari del Trofeu Conde de Godó, es valora amb molt bona nota l'Homenatge en pista als Campions, així com el Sopar del Soci entre els qui van assistir.

 

11

 

12

 

Pel que fa a la sostenibilitat, la majoria de socis desconeixia les principals accions que va dur a terme el torneig, desplaçant-se al torneig a peu o amb vehicle privat.

 

13

 

14

 

Quant a la valoració general de l'experiència en el BOBS 2023, el grau de satisfacció entre els socis participants és alt ja que, majoritàriament, s'ha valorat de manera excel·lent.

 

15

 Hem rebut tots els suggeriments i propostes fetes pels socis i s'estan analitzant per a poder prosperar en la propera edició del torneig que, a més, se celebrarà durant el 125 aniversari del Club.

 

Finalment, agrair a tots els participants haver dedicat el seu temps per a respondre a l'enquesta. El seu principal objectiu és ajudar-nos a millorar.