Rècord de participació en el 25è aniversari del Shoot Out – Trofeu VISTAOPTICA

07/10/2018

Aquest diumenge 7 d’octubre, hem celebrat en les instal·lacions del Reial Club de Tennis Barcelona-1899 la 25ª edició del Shoot Out – Trofeu VISTAOPTICA. Una edició ben especial que ha resultat ser una gran festa d’aniversari en la qual hi ha hagut rècord de participació amb un total de 56 participants (35 homes i 21 dones).

Ni els núvols primer, ni la intermitent pluja després, han pogut aturar la competició que com cada any ha comptat amb la de prova individual femenina, la masculina i la de dobles mixta. Les proves individuals s’han jugat en format súper tie break. El millor de 10 punts anava passant ronda. En la prova de dobles mixta, en canvi, era en format tie-break. En els dos casos amb punt d’or.

En la categoria masculina el guanyador ha estat Sebastián Martínez, que s’ha imposat 10-8 en la final a Alejandro Copano, precisament el campió la passada edició.  Sebastián va assolir la victòria després de desbancar en el quadre a Xavier Ferreón (10-1) i Victor Bosch (10-4).

La campiona femenina ha estat Astrid Masagué, en derrotar 10-8 a la final a Sònia Roig, la participant que més edicions ha guanyat en els 25 anys del Trofeu (6). La guanyadora d’enguany s’ha imposat a Sònia Parera 10-3 i a Calamanda Grifoll 10-2, abans d’arribar a la gran final.

La final de consolació masculina ha estat per Christian Marfà en guanyar per 7-3 a Oriol Vallés mentre que en la prova femenina la guanyadora ha resultat ser Marta Ballús en imposar-se a Ana Marqués.

En la competició mixta de dobles la parella campiona ha estat la formada per Sònia Parera i José Luis Utrilla. L’enfrontament davant Gemma Badell i Carles Ferrer ha caigut del seu costat per 7-5.

En acabar tots els partits, es va realitzar l’entrega de trofeus a mans del president de l’RCTB-1899, Albert Agustí, i el Pere Bosch, en representació de VISTAOPTICA. Així mateix s’ha dut un sorteig d’unes ulleres gentilesa de VistaOptica que van tocar a Montse Boter, precisament la guanyadora de la primera edició del torneig l’any 1994.

Finalment, i abans de fer un aperitiu a la zona del Chill Out del Club gentilesa de VISTAOPTICA, tots els participants s’han fet una foto de família on hi han estat presents bona part dels campions d’alguna de les anteriors edicions que havien estats convidats per l’RCTB-1899 a presenciar aquesta edició tan especial. A Sònia Roig, el Club li ha entregat un obsequi especial, en ser la participant que amb mitja dotzena de títols, més edicions del Shoot Out ha guanyat.