Ple de jugadors de l’RCTB-1899 a l’equip espanyol de Copa Davis

25/10/2021

El capità Sergi Bruguera ha convocat a Pablo Carreño, Roberto Bautista, Carlos Alcaraz, Feliciano López i Marcel Granollers

Les finals de la Copa Davis 2021 comptaran amb una participació nombrosa de jugadors de l’RCTB-1899. Aquest dilluns, el seleccionador espanyol Sergi Bruguera ha donat a conèixer els cinc tennistes de la Selecció Espanyola MAPFRE de tennis que jugarà a Madrid per defensar el títol aconseguit el la seva última edició el 2019. Tots els jugadors (inclòs el seleccionador) son de l’RCTB-1899: Pablo Carreño, Roberto Bautista, Carlos Alcaraz, Feliciano López i Marcel Granollers. Aquest conjunt serà pràcticament el mateix que va conquerir el títol el 2019, amb l’única novetat de la incorporació d’Alcaraz en substitució del també jugador del club Rafa Nadal, lesionat.

Espanya començarà la defensa del títol a la fase de grups a partir del 26 de novembre enfrontant-se a l’Equador i Rússia a la nova seu del Madrid Arena. Aquest any, la competició es desenvoluparà simultàniament en tres ciutats: Madrid, Innsbruck (Àustria) i Torí. Els guanyadors de cada un dels 6 grups i els 2 segons millors es classificaran pels quarts de final (en eliminatòries directes a Madrid), amb la gran final que serà el 5 de desembre.

Els socis/es de l’RCTB-1899 poden comprar entrades per assistir als partits a preus especials. Tots els detalls es poden consultar a la promoció adjunta.