Objectiu Roland Garros: Seguim a la batalla

07/06/2021

Dels 18 tenistes del club que van començar al torneig, tres han aconseguit arribar a la segona setmana i lluitaran per endur-se el títol

Vam començar aquesta nova edició de Roland Garros amb 18 tennistes del Reial Club de Tennis Barcelona-1899 al quadre final, xifra increïble que ens convertia en el club amb més representació al torneig més esperat de la temporada de terra. Aquest dilluns entrem a la segona setmana de la competició que una vegada més culminarà amb el lliurament de premis a la Philippe Chatrier i tres dels nostres s'han guanyat a pols el privilegi de continuar lluitant pel campionat.

Al quadre masculí Rafa Nadal competirà per alçar la que seria la seva catorzena Copa dels Mosqueters, superant així el seu propi rècord de victòries a la capital francesa i proclamant-se de nou el “Rei de la Terra Batuda”. Alex Davidovich ha estat una de les majors sorpreses del torneig, amb 22 anys acabats de fer s’ha guanyat un lloc a quarts de final en el que està essent el cinquè Grand Slam de la seva prometedora carrera.

D'altra banda Paula Badosa ens ha donat una altra alegria, la jove tennista s’està lluint a les pistes franceses amb un joc molt agressiu i ha deixat clar que té la força mental suficient per enfrontar-se a qualsevol rival.

Destaquem el paper al llarg d'aquesta setmana passada de Cristian Garin i Pablo Carreño, que ens han fet gaudir de grans partits i han estat autèntics gladiadors per a aconseguir la quarta ronda d'un torneig en el qual s'enfronten les millors raquetes del circuit. Carlos Alcaraz ha demostrat gran maduresa en el seu joc malgrat haver celebrat la majoria d’edat fa res, amb els seus cops ha donat a entendre que la seva trajectòria no ha fet més que començar.

Seguim amb pas ferm cap a la final a París i desitgem que a finals de setmana puguem sumar un o fins i tot dos títols al nostre palmarès de Grand Slams.

Quadres de Roland Garros

Ordre de joc Roland Garros