Més de 100 raquetes donades per al programa ‘Tennis amb Valors’

16/09/2021

La campanya de recollida de raquetes velles per a la Fundació Tennis Barcelona ha estat fantàstica!

Moltes gràcies a tots els socis i sòcies que, amb les seves donacions, han permès recollir més de 100 raquetes, una mostra més de la solidaritat de la gran família de l’RCT Barcelona-1899.

Les raquetes recollides es destinaran al programa propi de la Fundació, ‘Tennis amb Valors’, que fa possible que infants i joves en risc d’exclusió puguin gaudir d’una sessió setmanal de tennis solidari i un berenar saludable en pistes municipals dels seus propis barris.

Com recordareu, el programa ‘Tennis amb Valors’ va veure la llum al mes de març d’aquest any, amb un grup de 12 nens/es i joves a la Barceloneta, i va ser tot un èxit. Gràcies a la bona acollida, i seguint amb el seu objectiu ‘Tennis que Suma’, la Fundació ampliarà el seu programa amb un segon grup a la Barceloneta i a finals de setembre inaugurarà dos nous grups al barri de Torre Baró.

Amb la col·laboració d’Endesa, Cacaolat i Ferrer&Ojeda, la Fundació posarà a punt totes les raquetes donades i les farà arribar als participants d’aquestes accions, juntament amb les noves equipacions corporatives del Programa. Per això us animem a seguir donant aquelles raquetes que ja estan velles o no feu servir.

Si tu sumes, nosaltres multipliquem!