L'Escola de Tennis Solidari de la Fundació inicia aquesta setmana les clausures de curs

01/06/2023

Després de vuit intensos mesos de tennis, jocs, acompanyament i aprenentatge de valors fonamentals, els alumnes de Santa Coloma de Gramenet van rebre les seves merescudes medalles a la clausura del programa 'Tennis amb Valors'

El programa 'Tennis amb Valors' de la Fundació Tennis Barcelona a Santa Coloma de Gramenet -que va començar el 17 d'octubre del 2022 i va culminar el 29 de maig del 2023- ha tancat el curs beneficiant un total de 83 alumnes del barri del Raval. Durant 39 sessions, han tingut l'oportunitat de desenvolupar les seves habilitats tennístiques, enfortir llaços d'amistat i adquirir valors que els acompanyaran en el seu creixement personal.

La cerimònia de cloenda va ser un moment molt especial. Es van organitzar jocs cooperatius on els participants van tenir l'oportunitat de demostrar les seves habilitats de treball en grup. A més d'aquesta animada activitat, es van lliurar les medalles i es va brindar als joves un berenar saludable.

A les clausures, cada medalla lliurada representa un èxit personal i un pas cap a un futur amb més oportunitats.

Alberto López, coordinador esportiu de la Fundació Tennis Barcelona, ​​va expressar l'èxit del programa i el progrés dels nens i les nenes: “L'evolució dels participants de Santa Coloma al llarg del curs ha estat molt positiva. El més gratificant en aquesta instal·lació és que la mera presència d'aquesta activitat va despertar l'interès dels més petits del centre, que van expressar el desig d'unir-se al programa “Tennis amb valors”. Així, vam poder incorporar-los a les sessions, cosa que demostra l'impacte positiu que aquesta iniciativa ha tingut a la comunitat”, afirma.

A més, la diversió no s'acaba aquí. De la mà del Casal dels Infants, l'entitat social que atén els menors, l'Escola de Tennis Solidari del Club té preparades sessions per a l’Escola d'Estiu. Durant el mes de juliol, es faran classes per a un total de 90 participants. Una oportunitat única perquè continuïn gaudint del tennis, reforçant els valors que han après durant el curs.

Per a la Fundació, el tennis és una eina poderosa que fomenta la inclusió, la solidaritat i el desenvolupament personal. I en aquest sentit la combinació d'esport, joc i acompanyament del programa genera un entorn segur i motivador per superar els reptes dins i fora de la pista.

L'èxit d'aquest programa es deu en gran mesura a l'esforç i la dedicació dels entrenadors i educadors que ho fan possible, i el seu compromís amb nens i nenes en risc d'exclusió social marca una diferència vital.

Enhorabona a tots els participants, entrenadors i educadors involucrats a l'Escola de Tennis Solidari de la Fundació. Gràcies per practicar el Tennis que Suma!