L’equip de voluntaris de la Fundació es posa en marxa pel proper Godó

09/03/2023

Cada cop tenim més aprop el Barcelona Open Banc Sabadell – Trofeu Conde de Godó, i l’equip de voluntaris per aquesta edició va prenent forma

Els nois i noies alumnes de l’Escola de Tennis de l'RCTB-1899, nascuts l’any 2006, seran els millors ambaixadors de la nostra Escola de Tennis Solidari i els grans promotors de la campanya “la Raqueta Solidària”, el sorteig de la raqueta del campió.

Els voluntaris del Godó son nois i noies que han crescut amb el Torneig, molts d’ells ballkids des de ben petits. Ara ja inicien una nova etapa explicant als visitants l’acció de la Fundació en primera persona.

Les trobades de preparació de tota la seva activitat durant el Torneig ja estan en marxa, i en les properes setmanes, aniran a visitar les instal·lacions on la Fundació duu a terme el programa “Tennis amb Valors”, pel qual nens i nenes en risc d’exclusió dels barris més desfavorits de Barcelona reben cada setmana una classe de tennis i transmissió de valors del nostre esport, així com un berenar saludable als seus propis barris.

Voluntaris, benvinguts a l’aventura!