Ja està disponible la roba de la Fundació Tennis Barcelona a la botiga de l’RCTB-1899

19/01/2024

La roba oficial de la Fundació Tennis Barcelona ja es troba a la venda a la botiga de l’RCTB-1899

BOTIGA

Aquest llançament arriba després de l'èxit de la prova pilot realitzada durant el torneig de pàdel a l'octubre i l'obertura oficial de la parada al Mercat de Nadal del mes de desembre desembre.

La prova pilot, realitzada durant el torneig de pàdel, va permetre un avançament exclusiu de la nova línia de roba, rebent una resposta positiva per part dels participants i espectadors. A més a més, el Mercat de Nadal va ser la primera ocasió oficial en la qual la parada va obrir les seves portes al públic, oferint als visitants l'oportunitat d'adquirir l'equipació.

Durant la Fira de Nadal, la nova col·lecció va rebre una molt bon acollida. La resposta positiva del públic a la col·lecció reflecteix l’èxit de la proposta, consolidant la nova línia com un element destacat i molt esperat per tots.

Ara, després d'aquest èxit, els paravents i dessuadores de la Fundació Tennis Barcelona ja estan disponibles per a la seva compra a la botiga de l’RCTB-1899. Aquest nou llançament amplia les opcions per als amants del tennis i la Fundació, que ara poden portar amb si l'essència de l'equip FTB amb estil i comoditat.

Visita la botiga i sigues part d'aquesta nova etapa. Adquireix el teu equipament oficial avui mateix i col·labora amb el Tennis que Suma!