Excursió a Montserrat

Excursió a Montserrat
05/05/2022

L’Àrea Social del Club ha preparat una nova activitat que s’emmarca en el programa “Descobreix Barcelona” impulsat fa un any per aquesta àrea de l’entitat. En aquest cas es tracta d’una excursió a Montserrat, a la qual desitgem que hi participin molts dels nostres socis i sòcies.

L’excursió se celebrarà el dissabte 28 de maig. La sortida es realitzarà des del Club a les 9 hores del matí, on tots els assistents agafaran un autocar que els conduirà fins a Collbató. Un cop allà, els socis i sòcies que ho vulguin podran pujar a peu fins la Basílica de Montserrat i la resta podrà continuar el recorregut amb l’autocar fins a l’esplanada del monestir. Després de gaudir de la caminada (aquells/es que facin la pujada a peu) o després de gaudir d’un passeig pels voltants de l’abadia, se celebrarà un dinar.

Posteriorment, cap a les 17 hores, es farà el viatge de tornada al Club.

El preu de la sortida, amb el viatge d’anada i tornada amb autocar i el dinar inclòs, serà de 37€ per persona, un preu calculat per un grup mínim de 35 persones. En cas de no arribar a aquest número d’assistents, el preu seria superior o es podria anular l’activitat si no s’aconsegueix omplir aquest número mínim de places de l’autocar.

>Per a més informació i inscripcions cal contactar amb mbonilla@rctb1899.es. Les inscripcions estaran obertes fins el divendres 20 de maig a les 21 hores.