El Concert Solidari, la millor cloenda a les Vetllades Musicals d’Estiu de l’RCTB-1899

Concierto Solidario
26/07/2022

La Fundació Tennis Barcelona recapta més de 7.000€ amb el seu Concert Solidari

Més de 300 persones es van reunir a la plaça del Club per participar al Concert Solidari el 21 de juliol passat, que va posar el punt final a les Vetllades Musicals d’Estiu que s'han celebrat cada dijous d'aquest mes i que han tingut una gran acollida entre els nostres socis i sòcies.

L'esdeveniment, la recaptació del qual anirà íntegrament destinada al programa “Tennis amb Valors” de la Fundació Tennis Barcelona, es va iniciar amb un sopar a base de tapes i va comptar amb la col·laboració d'Estrella Damm i Coca-Cola

La nit més solidària va comptar amb un excepcional grup de prop de 30 voluntaris i voluntàries, que van fer possible que tots els assistents gaudissin d’una gran vetllada. 

Instants abans que comencés el concert, la directora de la Fundació, Anna Turull, va donar la benvinguda als assistents i va exposar les fites més rellevants aconseguides l'últim any per l'entitat, seguit d’un vídeo amb declaracions i imatges dels participants del programa.

Va arribar llavors el 'plat fort' amb el concert de la banda Kurt, que va actuar solidàriament i va oferir a socis/es i amics/es de la Fundació, una recopilació de reconeguts temes musicals, interpretats amb molta delicadesa per la seva cantant, Isabel Pena.

Un èxit més que contribuirà a fer que el proper curs la nostra Escola de Tennis Solidari arribi a més infants i joves en risc d'exclusió social dels barris més desfavorits de Barcelona i l'Àrea Metropolitana.