El Barcelona Open Banc Sabadell – Trofeu Conde de Godó, primer torneig en tenir ball kids amb discapacitat intel·lectual

El Barcelona Open Banc Sabadell – Trofeu Conde de Godó, primer torneig en tenir ball kids amb discapacitat intel·lectual
08/04/2024

El Barcelona Open Banc Sabadell-Trofeu Conde de Godó, a través d'un acord de col·laboració entre la Fundació Tennis Barcelona i Aura Fundació, incorporarà aplegapilotes amb discapacitat intel·lectual en aquesta edició del torneig.

Es tracta d'una iniciativa pionera al món del tennis i l'objectiu és fomentar la inclusió social i laboral de persones amb discapacitat intel·lectual. Fidel a l'eslògan de la Fundació Tennis Barcelona per al torneig - “un Godó inclusiu, un Godó que suma”- en aquesta 71 edició, Dídac i Alexandra s'incorporen a l'equip de Ball kids, en la posició de responsables del para-sol per als jugadors en els canvis de camp.

Tots dos estan entrenant amb l'equip d’aplegapilotes de l'Escola de Tennis del Reial Club de Tennis Barcelona-1899 i s'han mostrat entusiasmats amb aquesta iniciativa.

Aquesta acció s'emmarca en la intensa agenda d'activitats solidàries que la Fundació duu a terme durant el Torneig, com a Charity Partner, i que demostren que el Barcelona Open Banc Sabadell-Trofeu Conde de Godó té un compromís ferm amb la inclusió, la sostenibilitat i la solidaritat.