Coneix al responsable de Serveis de l'RCTB-1899

01/03/2023

Alfonso Vallecillo realitza diverses funcions importants dins del dia a dia del club

Alfonso Vallecillo és el responsable dels serveis als socis, principalment de l'àrea de Porteria, Conserges, Control de Pistes, Vestidors i compliment de la normativa interna del club. La responsabilitat de l'Alfons és vetllar per la cura de les instal·lacions, informant de qualsevol incidència que detecti, així com de canalitzar qualsevol queixa o reclamació dels socis i procurar que no hi hagi comportaments inadequats al club, feina que durant molts anys va desenvolupar l'estimat Sr. Justo.

A més a més, l'Alfonso és l'encarregat d'acompanyar a visitants i als nous socis a conèixer les instal·lacions, rebre a proveïdors així com informar i ajudar als equips o jugadors visitants que vénen a disputar competicions al club.

Els caps de setmana i dies festius, sempre que no estigui el director d'operacions, l'Alfons és el màxim responsable dels serveis del club.

D'altra banda, us informem que a finals d'aquest mes de març es jubila el Fernando Barroso, el nostre porter dels matins, després de més de 30 anys de servei al nostre club. Nicolás Romero, el porter de les tardes, passarà a ocupar la porteria als matins i s'ha obert un procés de selecció pel torn de tardes. Els caps de setmana seguirà amb l'atenció de Vicenç Montesinos.

Una altra de les novetats laborals serà la de Juan Manuel González, que passarà d'estar a Control de Pistes a ser conserge. Donarà servei els caps de setmana juntament amb Ricardo García.

Tot l'equip de Serveis té com a objectiu cuidar les instal·lacions del club i oferir una atenció continuada al soci.