Banc Sabadell renova tres anys més la seva aposta pel torneig

23/11/2022

Banc Sabadell, patrocinador principal del Barcelona Open Banc Sabadell - Trofeu Conde de Godó des de 2008, continuarà apostant pel torneig durant tres edicions més. D'aquesta forma, l'acord aconseguit entre l'entitat bancària i el Reial Club de Tennis Barcelona-1899 s'allargarà fins als 17 anys de relació, sent el major de la història de l'esdeveniment

Després d'uns anys molt complicats per l'afectació de la pandèmia, Banc Sabadell ha fet un pas més per renovar la seva confiança, donar estabilitat i continuar amb el creixement del torneig. Aquest acord posa en manifesta l'excel·lent relació entre el RCTB-1899 i Banc Sabadell i permet al Barcelona Open Banc Sabadell afrontar l'edició del 70 aniversari el 2023 mantenint-se en l'elit dels tornejos de terra batuda i sent el gran referent entre els ATP 500. L'edició del 2023 se celebrarà del 15 al 23 d'abril a les pistes del Reial Club de Tennis Barcelona-1899 i les entrades es posaran a la venda a partir del 30 de novembre. A més, el torneig presentarà novetats en la seva imatge, amb la incorporació d'elements commemoratius del 70 aniversari i nous dissenys que s'utilitzaran en la línia de marxandatge que es presentarà més endavant.

Banc Sabadell va iniciar la seva aposta pel torneig el 2008 en unes circumstàncies complicades per la greu crisi econòmica i, davant les dificultats que es vivien en aquells moments, l'entitat bancària va considerar prioritari transmetre tranquil·litat i estabilitat als organitzadors. En tots aquests anys, el torneig s'ha consolidat com un esdeveniment de màxima rellevància esportiva i com una gran plataforma de projecció internacional de la ciutat de Barcelona.

Pel RCTB-1899, en paraules del seu president Jordi Cambra, “ampliar l’aliança amb Banc Sabadell és una gran notícia pel torneig i ens permetrà seguir amb la línia de creixement que tenim fixada. Després de més de 14 anys de relació, tant el banc com el torneig tenim integrada una filosofia de treball que va en la mateixa direcció i que és la clau per mantenir-nos en l’elit dels tornejos de terra”.

Josep Oliu, president del Banc Sabadell, assegura que "ens sentim identificats amb els valors del tennis i, és per això, que renovem la nostra confiança en aquest patrocini tres anys més". Oliu destaca que "es tracta d'un torneig de projecció nacional i internacional que s'ha convertit en un punt de trobada amb la societat catalana, clients i col·laboradors".

Per la seva part, Xavier Pujol, CEO del Barcelona Open Banc Sabadell celebra l'ampliació de l'acord "volem agrair al Banc Sabadell el seu compromís amb el nostre torneig, que aquest any celebra el seu 70 aniversari. Aquesta renovació suposa un impuls fonamental per continuar posicionant al Barcelona Open Banc Sabadell com un dels més prestigiosos del nostre circuit".