Álvaro García i Núria Bonet, campions del Barcelona Open Banc Sabadell Sub-14 de Lleida

11/02/2024

Els dos vencedors de la prova lleidatana s'han classificat per disputar la fase final del torneig sub 14 del 13 al 21 d'abril coincidint amb l'ATP 500

Álvaro García i Núria Bonet han estat els campions de la quarta i última parada del circuit Barcelona Open Banc Sabadell Sub-14, que s’ha celebrat durant quatre caps de setmana a les pistes del Club Tennis Lleida de la mà d’Esportcat (Generalitat de Catalunya) i de la Federació Catalana de Tennis. Amb aquest títol, els dos guanyadors s’han endut el bitllet directe per participar al quadre final que es disputarà a les pistes del Reial Club de Tennis Barcelona-1899 del 13 al 21 d’abril, coincidint amb l’ATP 500. La jornada festiva de la província de Lleida ha comptat també amb la presència de Tommy Robredo, campió del Barcelona Open Banc Sabadell l’any 2004 i que va arribar a ser número 5 del rànquing ATP.

La campiona del quadre femení del BOBS Sub-14 de Lleida ha estat Núria Bonet després de superar en un duel molt igualat a Natalia Heras per 3-6, 6-2, 10-4. El campió de la final masculina ha estat Álvaro García, que ha guanyat a Pol Mas per un ajustat 6-7(4), 6-4, 13-11.

Paral·lelament a les finals, s’ha celebrat la gran festa del tennis català de base amb el Godó Family Day, que ha comptat amb la participació de Tommy Robredo. Més de 200 nens i nenes de la província de Lleida han pogut gaudir d’una jornada molt especial compartint pista amb Tommy Robredo i han aprés amb els seus consells. També ha animat la festa el Goody, la mascota del torneig, i s’han sortejat regals de merxandatge i entrades per veure en directe els millors jugadors del món al Barcelona Open Banc Sabadell.

Els dos campions del torneig de Lleida s’uneixen a Izan Bañares i Paula Cortés, primers jugadors que ja estaven classificats després de guanyar la prova sub-14 del Rafa Nadal Tour, disputat a les pistes de l’RCTB-1899 durant la primera setmana de gener. També están classificats ja els dos campions del torneig de Tarragona, Ian Barroeta i Liliana Chetry, els de Sabadell, Izan Hernández i Mariam Nurzhan, i els de Girona Marc Pelegrín i Liliana López. D’aquesta manera, ja tenim els cinc primers classificats del quadre masculí i les cinc primeres del femení per jugar el torneig final de Barcelona, que reunirà les vuit millors raquetes sub-14. De les tres places que queden per adjudicar, una sortirà del torneig intern que farà l’escola de Tennis de l’RCTB1-899 i els altres dos noms seran per invitació de l’organització.

Amb la creació d’aquest circuit sub-14, el Barcelona Open Banc Sabadell - Trofeu Conde de Godó reforça la seva aposta pels joves valors del tennis català. Aquesta competició, que es va estrenar l’any passat, està pensada per a tots els nens i nenes de 14 anys o menys i consisteix en quatre campionats amb seu a cada una de les províncies de Catalunya. Els campions d'aquest circuit disputaran la fase final del Barcelona Open Banc Sabadell Sub-14, que se celebrarà durant la setmana del torneig ATP 500 (del 13 al 21 d'abril de 2024).