Acord de col·laboració amb la Clínica del Tennis Teknon

14/09/2023

El RCTB-1899 i la Clínica del Tennis Teknon, dirigida pel Dr. Ángel Ruiz-Cotorro, han signat un acord de col·laboració per a la prestació de serveis mèdics tant als alumnes de l'escola de tennis com als socis i sòcies del Club

Teknon

L'acord contempla els següents avantatges per als nostres socis/es:

Posada a disposició d'un servei permanent de traumatologia i medicina esportiva a la Clínica del Tennis Teknon, de dilluns a divendres de 08:00 a 20:00h i per col·laboració mèdica a Creu Blanca, dissabtes i diumenge i torns nocturns entre setmana. Els costos d’aquest servei seran a càrrec dels socis o de la Companyia d’assegurances de la pòlissa que el pugui cobrir.

*Als socis/es o alumnes de l'Escola de Tennis i Pàdel que disposin de cobertura mèdica amb MAPFRE se'ls aplicarà els descomptes a la pòlissa d'assegurança.

A més, s'aplicarà per als socis/es del RCTB-1899 el 15% de descompte del preu dels serveis següents:

  • consulta mèdica, proves d’esforç, test cardiològic, readaptació i nutrició.
  • un 10% de descompte del preu final del servei de Podologia.

S'hi inclouen de manera gratuïta la valoració de l'aparell locomotor i l'espirometria (prova de la capacitat respiratòria).

Als alumnes de l'Escola de Tennis i Pàdel de l’RCTB-1899 se'ls oferiran els avantatges següents:

  • Un 20% de descompte del preu en proves d’esforç i cardiològiques (ecocardiograma i electrocardiograma). Aquestes proves estan valorades en 250€.
  • La creació de protocols mèdics individualitzats específics per a cada jugador/a segons les visites que facin els pacients a la Clínica del Tennis Teknon.

A més, a partir del mes d'octubre i al llarg de la temporada, els professionals de la Clínica del Tennis Teknon impartiran 3 conferències al RCTB-1899, en matèria de:

  • Ajuda a la prevenció de lesions.
  • Informació sobre com afecta el bon ús dels materials del tennis en la prevenció de lesions.
  • Nutrició adequada.

Estem convençuts que, gràcies a aquest acord, tant els nostres socis i sòcies com els jugadors i jugadores de l'Escola de Tennis i Pàdel del Club tindran un servei mèdic de primer nivell.